Çayçatı İlkokulu

Vizyon: Ön yargıları yıkmış,kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek bölgesinde örnek bir okul olmak.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılâplarını, yaşayan ve yaşatan;eğitim–öğretim kadrosu, teknolojik gelişmeleri takip eden;özgüveni ile kendini ifade edebilen, eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden;öğrendiği davranışları hayata geçirebilen,enerjisini,yetenekleri doğrultusunda kullanan,Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren, öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen;insani bir bakış açısını temel alan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek için varız.

Isınma: SOBALI
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vartocaycatiio.meb.k12.tr

Adres - ÇAYÇATI KÖYÜ ÇAYÇATI KÜME EVLERİ VARTO CAYCATI ILKOKULU BLOK NO 188 VARTO / MUŞ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - 132 Hane 1000 Nüfuslu yerleşim yeridir.

Ulaşım KÖY SERVİSİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 KM